Kaikki päättyy aikanaan

Hyvinvointia maatilalta –hanke on nyt päättymässä. Olemme monia kokemuksia rikkaampia. Päällimmäisenä mielessä kuitenkin se, että pääsimme omin silmin todistamaan miten suuri vaikutus luonnolla on meidän kaikkien hyvinvointiin. Hankkeen aikana saimme huomata miten tervetullut tällainen uusi toiminta on niin ikäihmisille ja heidän omaisilleen kuin muillekin tahoille. Toiminnasta ovat olleet kiinnostuneita niin kunnat, kolmannen sektorin toimijat kuin opiskelijatkin.  Haluamme kiittää kaikkia hankkeeseen osallistuneita maatiloja, ikäihmisiä sekä muita yhteistyökumppaneitamme. Kiitos myös hanketta seuranneille ja kaikille meitä tsempanneille.

Tänään näkee päivänvalon myös odotettu Ikääntyvien hyvinvointia tukeva maatilapäivätoiminta –opas. Opas julkaistaan vain sähköisenä, eikä siitä tehdä painettua versiota. Toivomme, että opas toimii apuna ja inspiraationa kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Opasta saa (ja on toivottavaa) levittää vapaasti, jotta se tavoittaisi mahdollisimman monia. Opas on saatavissa täältä blogistamme, GeroCenterin internet –sivuilta, Innokylästä ja some –kanavistamme. Lataa opas tästä: Ikaantyvien_hyvinvointia_tukeva_maatilapaivatoiminta

Me hanketyöntekijät jäämme nyt lomalle, mutta meidät tavoittaa vielä Facebookin puolelta. Kaikkien iloksi toiminta tulee todennäköisesti jatkumaan kevään mittaan, joten pysykää kuulolla!

Keväisin terveisin,

Salla ja Laura

20180320_192616
Ei tarvinnut Ähtäriin asti lähteä katsomaan pandoja 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s